Renovering af badeværelse udføres af specialister

Drømmer du om et nyt badeværelse?

Hvis du drømmer om at få et helt nyt badeværelse, der er både moderne, og som lever op til dine ønsker i forhold til funktionalitet og æstetik, så står vi hos BLIKOB​ VVS A/S klar til at hjælpe dig.

Vi har igennem årene varetaget et stort antal badeværelsesrenoveringer og opførsler af nye badeværelser for vores kunder, der både dækker over private husstande og forskellige typer erhvervskunder. Vi tilbyder blandt andet renovering af badeværelse i Gentofte, Lyngby og omegn samt i hele København, og vi kommer dermed også gerne forbi din adresse.

Med vores mangeårige erfaring og ekspertise inden for badeværelser kan vi sikre dig en løsning, hvor både kvalitet og pris hænger sammen, og hvor byggetiden er så kort som mulig for at være til mindst mulig gene.

Eksempler på vores arbejdsopgaver

Vi kan blandt andet varetage følgende opgaver i forbindelse med en renovering af badeværelse:

  • ​Udskiftning af toilet, bad og sanitet
  • ​Udskiftning af vask, armatur og vandhane
  • ​Udskiftning og reparation af utætte rør
  • Andre former for VVS-arbejde.

Herudover hjælper vi dig naturligvis også gerne, hvis du kunne tænke dig at få opført et helt nyt bad. Vi kan varetage enhver opgave, uanset hvor stor eller hvor lille den er.

Inden aflevering af det færdige resultat gennemfører vi et afsluttende kontrolbesøg, så vi sammen kan sikre os, at vores arbejde lever op til dine ønsker og forventninger.

Vi kan varetage din badeværelsesrenovering i en totalentreprise

Hvis du kunne tænke dig en større renovering af badeværelse, så kan vi varetage hele projektet i en totalentreprise. Dermed styrer vi hele renoveringen fra start til slut, og hvis der er behov for involvering af andre faggrupper, så har vi en række faste samarbejdspartnere, som vi har stor erfaring med at bruge.

Hvad koster renovering af badeværelse?

Hvor meget en renovering af badeværelse koster afhænger af dine ønsker og behov. Hvor omfattende en renovering ønsker du? Hvilke materialer skal vi købe? Skal vi varetage projektet i en totalentreprise?

Kontakt os gerne for at høre mere eller for at indhente et uforpligtende tilbud.

Hvad koster renovering af badeværelse?

Hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på din opgave, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi beregner gerne en pris til dig, hvis du skal bruge en dygtig og erfaren VVS-mand.

Vi leverer VVS- og blikkenslagerarbejde i højeste kvalitet til gode priser, og vi tilbyder samtidig en god service, så du kan være tryg ved at vælge lige netop vores firma til at varetage din opgave.

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.

​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi udfører alle former for opgaver indenfor VVS, naturgas, ejendomsservice, blik- og smedearbejde.

Vi er medlem af

Kontaktoplysninger

BLIKOB​ VVS A/S

Mesterlodden 2, 2820 Gentofte

Telefon: 39 62 40 50

E-mail: vvs@blikob.dk