Fjernvarmeinstallation udføres med mange års erfaring

Få en professionel installation af fjernvarme

Fjernvarme er en både billig og miljøvenlig varmekilde, og derfor er den et populært valg blandt mange både privatpersoner og erhvervskunder. Hos BLIKOB​ VVS A/S har vi stor erfaring inden for fjernvarmeinstallation, som vi udfører for både private og erhverv. Vores virksomhed holder selv til i Gentofte, hvorfra vi blandt andet kører ud til opgaver for vores kunder i lokalområdet, Lyngby og omegn samt i hele København.

3 fordele ved at vælge fjernvarme som varmekilde

Der er især 3 følgende fordele ved at benytte sig af fjernvarme som opvarmningskilde:

  1. ​Det er en billig varmekilde – blandt andet fordi fjernvarmeselskaberne ikke må tjene penge.
  2. Installationen er forholdsvis nem og ukompliceret
  3. Du får en miljøvenlig varme

Derfor skal du vælge vores virksomhed

Vores VVS-firma har eksisteret siden år 1950, og vi har dermed mere end 50 års erfaring inden for vores fag. Vi kan varetage alle opgaver, herunder også installation af fjernvarme, og vi sikrer dig altid et resultat i højeste kvalitet, samtidig med at vi leverer en god service.

Vores kundekreds er bred og dækker både over privatpersoner, boligforeninger, ejendomsselskaber, institutioner og skoler samt en række forskellige typer virksomheder. Vi kan derfor også hjælpe lige netop dig med din kommende fjernvarmeinstallation, så du kan få en billig og miljøvenlig varmekilde.

Kontakt os og få beregnet en pris på din fjernvarmeinstallation

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om dine muligheder for at få installeret fjernvarme på din adresse, eller hvis du kunne tænke dig at få beregnet en pris på arbejdet, så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os. Vi står klar til at besvare enhver henvendelse, og vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud til dig, når vi ved mere om din opgave samt dine ønsker og behov.

Vi har mange års erfaring inden for montering af fjernvarme, som vi udfører for en lang række forskellige typer kunder, og vi udfører altid vores arbejde i en høj kvalitet med en god service undervejs. Du kan derfor være helt tryg ved at lade os varetage din kommende fjernvarmeinstallation. 

Hvad koster installation af fjernvarme?

Hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på din opgave, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi beregner gerne en pris til dig, hvis du skal bruge en dygtig og erfaren VVS-mand.

Vi leverer VVS- og blikkenslagerarbejde i højeste kvalitet til gode priser, og vi tilbyder samtidig en god service, så du kan være tryg ved at vælge lige netop vores firma til at varetage din opgave.

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.

​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi udfører alle former for opgaver indenfor VVS, naturgas, ejendomsservice, blik- og smedearbejde.

Vi er medlem af

Kontaktoplysninger

BLIKOB​ VVS A/S

Mesterlodden 2, 2820 Gentofte

Telefon: 39 62 40 50

E-mail: vvs@blikob.dk