Luft til vand varmepumpe monteres

Installation af varmepumpe for private og erhverv

Med en luft til vand varmepumpe kan du spare penge på dit varmeforbrug, samtidig med at du skåner miljøet. Hos BLIKOB​ VVS A/S står vi klar til at hjælpe dig, hvis du kunne tænke dig at få installeret en luft til vand varmepumpe.

Vi installerer varmepumper for både private boligejere såvel som en række forskellige typer erhvervskunder, herunder institutioner, skoler, ejendomsselskaber og boligforeninger. Vores kunder befinder sig typisk i vores eget lokalområde omkring Gentofte, Lyngby og København, men vi kører også gerne ud til opgaver i andre omkringliggende områder.

Vi tilbyder et højt kvalitetsniveau og en god service

Det er utroligt vigtigt for os altid at levere de bedste løsninger til vores kunder. Det gælder naturligvis også i forbindelse med installationen af en luft til vand varmepumpe. Derfor sætter vi en stor ære i altid at levere veludført arbejde i højeste kvalitet og samtidig levere en god service.

Vi har mange års erfaring inden for vores fag

Vores VVS- og blikkenslagerfirma blev etableret tilbage i 1950, og vi har derfor mere end 70 års erfaring inden for vores fag. Virksomheden består af 12-15 dygtige medarbejdere, som alle udfører moderne og effektivt arbejde med det rette udstyr.

Når du vælger at lade os installere din nye varmepumpe, kan du således være sikker på at få en både hurtig og effektiv installation.

Vi laver blandt andet også erhvervsklatring, moderne blikkenslagerarbejde samt anden VVS-installation.

Hvad koster en luft til vand varmepumpe?

Det kan være meget forskelligt, hvor meget det koster at købe en luft til vand varmepumpe og efterfølgende få den monteret. Der findes utrolig mange forskellige varmepumper på markedet, som du kan vælge imellem.

Vi hjælper dig gerne med at vælge den rette model, der matcher lige netop dine lokaler samt dine ønsker og behov. Når modellen er fundet, udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig med en pris på montering af varmepumpe.

Vi tilbyder også service på varmepumpe til konkurrencedygtige priser, så du altid kan være sikker på, at din luft til vand varmepumpe fungerer, som den skal.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi udfører alle former for opgaver indenfor VVS, naturgas, ejendomsservice, blik- og smedearbejde.

Vi er medlem af

Kontaktoplysninger

BLIKOB​ VVS A/S

Mesterlodden 2, 2820 Gentofte

Telefon: 39 62 40 50

E-mail: vvs@blikob.dk